Faciliteiten

Onze filosofie zit verpakt in het begrip 'gastvrijheid': "Wij verzorgen de basisvoorwaarden die onze gasten in staat stellen optimaal van hun vrijheid te genieten'.
De kleinschaligheid maakt daarbij persoonlijke aandacht mogelijk.

Eten en drinken is mogelijk in de zeer smaakvol ingerichte Eeterij Schouwenduin. De gezellige eeterij met prachtig terras beide met steigerhouten meubelen, is de plaats van samenkomst voor eten, drinken en allerlei activiteiten voor jong en oud.

Bij de receptie kunt u niet alleen terecht met al uw vragen, maar ook voor uw favoriete krant en toeristische informatie. De wasserette elders in het hoofdgebouw behoeft geen toelichting.
Een algemeen sportveld (voor voetbal, volleybal en korfbal) en een tennisbaan zijn beschikbaar.

Voor de kleinsten is er buiten, centraal in het park gelegen, een ruime speeltuin. De Eeterij heeft een speciale ruimte voor de jeugd, met tafeltennis, biljart, tafelvoetbal en veel meer. " Het Lapje', onze overbuurman, biedt aanvullend nog meer indoor-vermaak voor jong en oud.

Een warme bakker en een kleine supermarkt vindt u op loopafstand, net als het centrum van Haamstede met een goed assortiment aan winkels en restaurants.